OBAVIJEST O JAVNOJ RASPRAVI

Federalno Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva PIU Šumarstva i poljoprivrede dana 01.02.2019. godine (petak) sa početkom u 11:00 sati u zgradi Doma Kulture - Žepče (sala Općinskog vijeća) održati će JAVNU RASPRAVU o izrađenim idejnim rješenjima Sustava za navodnjavanje i odvodnju u podprojektnom području "Žepče" u Općini Žepče.

Idejna rješenja Sustava za navodnjavanje i odvodnju u ovom podprojektnom području su izrađena u okviru "Projekta razvoja navodnjavanja u Bosni i Hercegovini" kojeg implementira ured jedinice za implementaciju projekata (PIU) u šumarstvu i poljoprivredi pri Federalnom Ministarsvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, a financira Vlada FBiH preko kreditne linije Svjetske banke.

Cilj javne rasprave, između ostalog, jeste i izvršiti izbor najpovoljnije od predloženih idejnih rješenja sustava za navodnjavanje i odvodnju.

Čast nam je pozvati sve zainteresirane da uzmu učešća u javnoj raspravi i time daju svoj doprinos u ovoj aktivnosti važnoj za Općinu Žepče.


  • Posljednje