Javni poziv za javnu raspravu

Građankama i građanima općine Žepče, općinskim vijećnicama i vijećnicima, radnim tijelima Općinskog vijeća, izvršnim tijelima Općine Žepče, javnim preduzećima i javnim ustanovama, mjesnim zajednicama, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim zainteresiranim osobama, Služba za gospodarstvo i financije Općine Žepče oglašava i upućuje

 

JAVNI POZIV ZA JAVNU RASPRAVU         

 

 

1.     NACRT PRORAČUNA/BUDŽETA OPĆINE ŽEPČE ZA 2019.GODINU

2.     NACRT ODLUKE O IZVRŠENJU PRORAČUNA/BUDŽETA OPĆINE ŽEPČE ZA 2019.GODINU

 

 

     Općinsko vijeće Žepče je na 20. Sjednici, održanoj 29.11.2018.godine, utvrdilo Nacrt Proračuna/Budžeta Općine Žepče za 2019.godinu, Nacrt Odluke o izvršenju Proračuna/Budžeta Općine Žepče za 2019.godinu. Donesen je Zaključak da se otvara javna rasprava koja će trajati do 13.12.2018.godine.

 

Završna javna rasprava će se održati 13.12.2018.godine (četvrtak) u 13 sat i 30 minuta, u Sali Općinskog vijeća Žepče ( Dom kulture Žepče).

 

Nacrti dokumenata će biti objavljeni na web stranici Općine Žepče:

 

                                         w.w.w. opcina-zepce.com

 

     Dokumenti su dostupni na uvid svim zainteresiranim na info centru Općine Žepče i u Službi za gospodarstvo i financije Općine Žepče.

Molimo sve zainteresirane da sve eventualne primjedbe i prijedloge dostave u pismenoj formi u Službu za gospodarstvo i financije.

 

Nacrt možete preuzeti klikom na link ispod

NACRT PRORAČUNA


  • Posljednje