NAČELNIK OPĆINE USORA U RADNOM POSJETU OPĆINI ŽEPČE

Dana, 14.11.2017.godine u najavljeni službeni radni posjet, Općinski načelnik Mato Zovko je primio Općinskog načelnika općine Usora gospodina Zvonimira Anđelić i njegova pomoćnika gospodina Martina Gruju.

Tema posjete je bila suradnja općinskih administracija i razmjena iskustava u oblasti odgoja i obrazovanja, budući da su to jedine dvije općine koje imaju mjerodavnost u obrazovanju osnovnih i srednjih škola u Bosni i Hercegovini.

Općinski načelnik Mato Zovko je istaknuo kako školstvo osnovnih i srednjih škola u općini Žepče veoma dobro funkcionira, te da je općina Žepče spremna razmjeniti svoja dobra iskustva i unaprijediti ih zajedno sa općinom Usora.

Razgovaralo se i o drugim oblicima suradnje, a posebno u okviru financijskog poslovanja, radnih odnosa i suradnje iz oblasti ekonomskog razvoja i poduzetništva.  Gospodin Anđelić se zahvalio na prijemu i izrazio spremnost na daljnju suradnju između dviju prijateljskih općina.

Sastanku su također prisustvovali Pomoćnik općinskog načelnika službe za opću upravu i društvene djelatnosti gospodin Ilija Barešić i tajnica Općinskog vijeća Žepče gospođa Ivanka Borovac.


  • Posljednje