U ŽEPČU SVEČANO OTVORENA POSLOVNO STAMBENA ZGRADA INVEST CONCEPTA

Mnogobrojni gosti i uzvanici danas su  u Žepču  svjedočili još jednom lijepom događaju u našem gradu, svečanom otvorenju stambeno-poslovnog prostora Invest Concepta i maloprodaje Gama Electronic, kojem su nazočili predstavnici općinskih vlasti, gospodarstvenici, poslovni partneri, predstavnici vjerskih zajednica, prijatelji, kupci i uposlenici.

Na početku, u ime domaćina nazočne goste je pozdravio vlasnik Goran Pervan zahvalivši svima na potpori koju su imali u proteklom periodu od 369 dana koliko je trajala izgradnja stambeno poslovnog objekta.

"Ovaj objekt sadrži 27 visoko kvalitetnih stambenih jedinica koje su rađene po EU standardima s idejom da budućim stanarima ponudimo visoku kvalitetu stanovanja na mirnoj lokaciji u neposrednoj blizini grada i svih sadržaja.
Poslovni prostor je ukupne površine 620 metara četvornih. Cilj nam je bio da u našem gradu otvorimo jedan moderan objekt sa svim poznim svjetskim brendovima u našoj branši", istaknuo je Pervan i dodao da" Djela govore više od riječi " , zahvalivši se svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog projekta.

Tijekom današnjeg otvorenja nazočnima se obratio i načelnik Mato Zovko koji je čestitao obitelji Pervan, kao i svima koji su radili na ovom objektu koji je izgrađen u kratkom roku i koji je uljepšao ovaj dio našeg grada. Načelnik Zovko je zahvalio vlasniku Goranu Pervan za sva radna mjesta kako za ona dosadašnja kao i buduća.
" Zahvaljujem za svako radno mjesto kojim si usrećio i kojim ćeš usrećiti naše ljude koji će raditi u ovoj tvrtki. Njihovim uposlenjem ćeš riješiti jedan od njihovih najvećih životnih problema", istaknuo je između ostalog načelnik Zovko.
Na kraju obraćanja, načelnik Zovko je poželio vlasniku da se uspješno nosi sa svim izazovima na poslovnom polju u budućem periodu.

Svečani čin presijecanja vrpce zajednički su obavili vlasnik tvrtke Gama electronic d.o.o. Goran Pervan i općinski načelnik Mato Zovko


  • Posljednje