Upravni odbor Udruge poduzetnika i poslodavaca na sastanku kod Općinskog načelnika

Danas, 21. siječnja 2020. godine, općinski načelnik Mato Zovko i pomoćnik općinskog načelnika Namik Maličbegović su  u službeni posjet primili predsjednika Udruge poduzetnika i poslodavaca Žepče Ivu Mrkonjića i dopredsjednike Udruge Dragana Prlića i Ivu Klarića.

Općinski načelnik je gostima čestitao na dužnostima koje su preuzeli na posljednjoj održanoj skupštini Udruge. Načelnik je ovom prilikom napravio presjek stanja, te pojasnio na koji način Općina Žepče surađuje s međunarodnim organizacijama i radi projekte.

Pomoćnik općinskog načelnika se također osvrnuo na brojne projekte u kojima je Općina Žepče posljednjih godina, s naglaskom kako je, između ostaloga, kroz sve projekte cilj Općine Žepče biti na usluzi  privatnim poduzetnicima koji zatraže pomoć, pa tako i svim članovima Udruge  poduzetnika i poslodavaca.

Predsjednik Udruge se zahvalio Općinskom načelniku na prijemu, te iznio programska opredjeljenja udruge koja su okvirno dogovorena na skupštini. Također je naveo kako udrugu čeka velik posao, koji će podrazumijevati brojne sastanke, reorganizaciju i usuglašavanje stava Udruge, što će dugoročno imati učinak bolje suradnje svih razina vlasti i udruge i još veće potpore poduzećima s područja općine Žepče.

Sastanak je zaključen konstatacijom kako treba dati potporu svim pozitivnim promjenama koje će doprinijeti da Općina Žepče još više  koristi svoje potencijale i dosadašnja iskustva, te da se zajedničkim radom i suradnjom jača poduzetništvo i stvaraju što kvalitetniji uvjeti za život u Žepču.