Potpisani ugovori o nastavku radova na vodovodima u mjestima Lug-Brankovići, Ozimica i Begov Han

Danas, 04. 12. 2019. godine općinski načelnik Mato Zovko je potpisao Ugovore s direktorima poduzeća koji će izvoditi radove na snabdijevanju vodom naseljenih mjesta u MZ Begov Han i u MZ Lug-Brankovići i MZ Donja Ozimica.

Poduzeće „Hunes“ d.o.o. Žepče  koga zastupa direktor Nesib Husičić će izvesti radove na novoj trasi snabdijevanja vodom naseljenih mjesta u MZ Begov Han, a poduzeće  Tadić- Cop“ d.o.o. Žepče  koga zastupa direktor Petar Tadić  će nastaviti radove na vodovodu u MZ Lug-Brankovići i MZ Donja Ozimica. Potpisivanju ugovora je nazočio i pomoćnik općinskog načelnika za gospodarstvo i financije Namik Maličbegović.

Financiranje radova je osigurano iz sredstava posebnih vodnih naknada za 2019. godinu, a na temelju potpisanog sporazuma između Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Zeničko-dobojske županije i Općine Žepče. Prema potpisanim ugovorima, vrijednost radova na vodoopskrbi u MZ Begov Han je  60.430,50 KM,  a vrijednost ugovorenih radova na vodovodu u MZ Lug-Brankovići i MZ Donja Ozimica, općina Žepče iznosi 73.565,03 KM.

Općina kao naručitelj radova je osigurala svu projektno – tehničku dokumentaciju, kao i potrebna odobrenja za izvođenje radova. Nadzor nad izvođenjem radova vršit će poduzeće „PLATO“d.o.o. Žepče.


  • Posljednje