Načelnik PU Žepče u posjeti Općinskom načelniku

Danas, 19.11.2019. godine, općinski načelnik Mato Zovko održao je redoviti godišnji sastanak s načelnikom Policijske uprave Žepče, gospodinom Vladimirom Jozinovićem.

Tema sastanka je bila suradnja općinske administracije i Policijske uprave Žepče, te presjek sigurnosnog stanja i prilika u Žepču. Načelnik PU Žepče je informirao o dosadašnjem radu, te ujedno zahvalio na dugogodišnjoj suradnji. Ovo je ujedno bio i posljednji radni sastanak, gdje je načelnik PU Žepče Vladimir Jozinović najavio skori odlazak u mirovinu, te Općinskom načelniku poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu.

Općinski načelnik Zovko se zahvalio načelniku PU, kao i svim policijskim službenicima,  što su kroz protekle godine zajedno sa općinskom upravom radili na povećanju povjerenja građana i osjećaja sigurnosti u našoj sredini. Naveo je kako vjeruje da će policija i ubuduće biti produžena ruka uprave i  javni servis građana, koji isključivo ne nadzire građane, već im pomaže da poštuju i pridržavaju se zakona.  Izrazio je uvjerenje kako će u nadolazećem razdoblju građani, ali i  i ostale institucije lokalne zajednice prepoznati važnost zajedničkog djelovanja, te se aktivnije uključiti i doprinijeti u rješavanju problema na području općine Žepče.


  • Posljednje