U Žepču održan 9. Sajam zapošljavanja

Danas, 18. listopada 2019. godine u organizaciji Službe za zapošljavanje Ze-do županije organiziran je 9. Sajam zapošljavanja. Nezaposlene osobe, studenti, maturanti, učenici završnih razreda srednjih škola, ali i osobe koje žele promijeniti posao i graditi novu karijeru u Žepču su imali priliku upoznati se sa 37 poslodavaca koji nude preko 300 različitih poslova.

Sajam koji je danas  prvi put održan na području općine Žepče, ima za cilj povezivanje i uvezivanje poslodavaca s tražiteljima posla, a svrha je upoznati nezaposlene osobe s ponudom otvorenih radnih mjesta, a tražitelji posla su imali priliku predstaviti svoje kompetencije potencijalnim budućim poslodavcima.

Ovogodišnji Sajam koji je održan u Domu kulture, točnije u Gradskoj kavani, službeno su otvorili direktor Službe za zapošljavanje Ze-do županije  Anto Pešić, načelnik općine Žepče Mato Zovko i ministrica za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDK Azra Šabanović.

Sajam je regionalnog karaktera i orijentiran je na područje općina Žepče, Maglaj i Zavidovići, a organiziran je  pod pokroviteljstvom Federalnog zavoda za zapošljavanje, Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice i Općine Žepče.