Predstavnici GSS Zavidovići u posjeti kod Općinskog načelnika

Danas, 30.08.2019. godine, općinski načelnik Mato Zovko je primio predstavnike Gorske službe spašavanja stanica Zavidovići, načelnika stanice Admira Bajraktarevića i članove Emira Balića i Mirzu Kalabića. Sastanku su nazočili i predsjedavajući Općinskog vijeća Žepče Muhamed Jusufović i stručna suradnica za civilnu zaštitu Općine Žepče Blaženka Ravnjak.

Na sastanku se govorilo o trenutnom stanju u dvjema susjednim općina, a glavna svrha posjeta je razgovor o potrazi za dječakom iz Begovog Hana koji je pao u nabujalu Mračajsku rijeku prije više od tri mjeseca. U Zeničko-dobojskoj županiji uz Zenicu i Visoko, Žepče i Zavidovići su jedine općine koje imaju službe spašavanja.

Predstavnici GSS Zavidovići su ujedno i članovi Službe za zaštitu i spašavanje na vodi i pod vodom Kantonalne uprave civilne zaštite, te su uložili veliki trud i napor u potrazi za dječakom iz Begovog Hana Ibrahimom Mešeljevićem.

Ovom prilikom Općinski načelnik se u ime Općine Žepče i u osobno ime zahvalio članovima GSS Zavidovići što su se odazvali pozivu i sudjelovali u velikoj potrazi.

Predstavnici GSS-a su se zahvalili na prijemu uz obećanje da će i dalje sudjelovati u potrazi za dječakom, koliko god im to uvjeti budu dozvoljavali.