OŠ" ABDULVEHAB ILHAMIJA" ŽELJEZNO POLJE PROSLAVILA 73. ROĐENDAN I DAN ŠKOLE

Proslavi svečanosti (07.06.2019.), su nazočili mnogobrojni gosti iz svih sfera društvenog života naše općine, roditelji i djelatnici škole. Program je započeo intoniranjem himne BiH, nakon čega je nazočne goste pozdravio ravnatelj škole Aldin Mujić.

U svom govoru, ravnatelj Mujić je istaknuo da je ova škola u protekloj godini ostvarila iznimno dobre rezultate na svim poljima, od  administrativnog, obrazovno odgojnog i infrastrukturnog dijela. Ravnatelj Mujić se zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli i pomažu rad ove obrazovne ustanove.

 Dan škole svim uposlenicima, nastavnicima , učenicima, roditeljima i svim mještanima Željeznog Polja čestitao je i pomoćnik općinskog načelnika Službe za društvene djelatnosti i opću upravu, Ilija Barešić, koji je istaknu dobru suradnju Službe i menadžmenta škole u Željeznom Polju te naglasio da će dobru suradnju nastaviti i u budućem periodu.

Kao i proteklih godina do sada, učenici središnje i područnih škola uz pomoć svojih nastavnika pripremili su i izveli prigodni kulturno zabavni program, mnogobrojne recitacije, glazbene i plesne točke, šaljive skečeve i folklor koji je oduševio i zabavio mnogobrojnu publiku.

Tijekom svečanog programa istaknuti su svi rezultati koje su učenici ostvarili kako u nastavnom procesu tako i u sportskim i drugim aktivnostima. Tijekom današnje priredbe predstavljena je učenica generacije, Belma Sinanović, kojoj je ravnatelj Mujić čestitao na odličnom uspjehu i uručio diplomu i prigodne darove. Za ovu prigodu tiskan je i šesnaesti broj školskog lista Ilhamija.


  • Posljednje