U ŽEPČU ODRŽANO DRUŽENJE POVJERENIKA NAVIJAČA UDRUGE „UVIJEK VJERNI“

Članovi krovne organizacije udruge navijača hrvatske nogometne reprezentacije "Uvijek vjerni" iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine proteklog vikenda boravili u Žepču gdje su se sastali s povjerenicima iz svih gradova BiH i razgovarali o dosadašnjem,  ali i budućim pravcima rada i djelovanja.
Zbog iznimno dobre suradnje i rada članova Uvijek vjerni Žepče, jednoglasno je odlučeno,  da kao priznanje za sav dosadašnji rad, domaćinstvo godišnje Skupštine bude upravo povjereno Žepču.
Tijekom posjete spomen sobi poginulim braniteljima HVO, predstavnicima Udruga obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja u domovinskom rata, od strane čelništva Kluba navijača Hrvatske nogometne reprezentacije „Uvijek vjerni“,  urečena je i novčana donacija, a kako je rečeno  ta praksa će biti nastavljena i u budućem periodu
Druženju u Žepču su nazočili predsjednik krovne organizacije „Uvijek vjerni“ kluba hrvatske reprezentacije,Mijo Šokčević, dopredsjednik Željko Bulić, predsjednik Uvijek vjerni Bosna i Hercegovina, Ivan Šunjić, tajnik Ivica Mađar, te članovi i povjerenici Mostara, Gruda, Širokog, Ljubuškog, Posušja, Viteza, Busovače, Kraljeve sutjeske, Žepča, Maglaj, Zavidovića  i drugih gradova.
Sastanak i druženje u Žepču je prilika da se Žepču i žepačkim navijačima kaže jedno veliko hvala i oda priznanje na istrajnosti, i primjeru kao najbrojnijeg udruženja „Uvijek vjerni „u Bosni i Hercegovini, istaknuli su gosti.
Nakon cjelodnevnog druženja tijekom kojega je upriličeno polaganje vijenca na središnjem spomen obilježju poginulim braniteljima HVO-a i spomen sobi u Žepču, upriličeno je  zajedničko druženje u Restoranu California, tijekom kojega je   predstavljen projekt“Hrvatska navijačka karavana“, koju je  predstaviti tajnik krovne organizacije, Željko Bulić.
Na početku subotnje Skupštine u ime domaćina, nazočne goste je pozdravio član udruge i povjerenik „Uvijek vjerni“  Žepče, Josip Hrkać Baćo.

 


  • Posljednje